Kiigazítás Einsteinhez

1492960171000917

Kiigazító levelem Albert Einstein részére

Figyelmeztetés! A következő sorok nyomokban iróniát, szarkazmust tartalmazhatnak, kérlek, olvasd ezért kellő óvatossággal! 🙂

Tisztelt Albert Einstein!

Sajnálattal közlöm, de Relativitás Elmélete véleményem szerint egy nagy megtévesztés, ami a földi elnyomó, torz és a Teremtés természetes áramából kisiklatott rendszert szolgálja. Bár nem szokatlan ez híressé tett tudósoktól (pl.: Thomas Edison, Stephen Hawking), akikkel a megtéveszthető és tudatlan embereket próbálták, próbálják terelgetni.

Amennyiben nem tudatosan hirdette azt a rendkívül káros elméletét, miszerint MINDEN RELATÍV, akkor sajnálom, hogy nem jött rá ezen két szó kombinációjának a hamisságára, és hogy mit okoznak kollektív szinten az emberiségnek. Viszont ha ezt nem értette meg, akkor ez sajnos minden további munkásságát megkérdőjelezi számomra. Engedje meg, hogy elmondjam, miért gondolom, hogy ez így van, hátha még nem késő helyére tenni a dolgokat.

Először is hadd egészítsem ki “korszakalkotó” szavait, melyek így már azonnal kimutatják a paradoxont és hamisságot:

“Minden relatív, KIVÉVE AZ IGAZSÁGOT!”

Engedje meg, hogy mielőtt felpattanna a székről és kiejtené a pipát a szájából azzal a felkiáltással, hogy: “De hát mindenkinek meg van a maga igaza, ahogyan a Teremtést, a valóságot szemléli. Ahány ember, annyi igazság… ergo… minden relatív”, tehát engedje meg, hogy azonnal megszakítsam ezt a megtévesztő elmejátékot, és rávilágítsak a való igazra.

Igen, valóban igaz, hogy ahány ember, annyi szög, annyi megélés, annyi egyedi SZUBJEKTÍV IGAZSÁG létezik. Ezért, ha ezen a szinten, az emberi individumok kaotikus elme és egó szintjén nézzük, ezen az alsó árnyékvilág szinten valóban minden relatív. A kérdés csak az, hogy ennek a “minden relatív” szubjektív igazság halmaznak VAN-E BÁRMILYEN HATÁSA AZ OBJEKTÍV, TRANSZCENDENS IGAZSÁGRA, AMI ÖRÖK ÉS MINDIG EGY ÉS UGYANAZ?

Sajnálom, ha munkássága alatt nem jutott el e rendkívül fontos kérdésnek a megválaszolására, viszont akkor azt kell gondolnom, hogy Ön az elme szintjéről és szubjektív, korlátolt szűrőjén át próbálta megérteni a VÉGTELENT, ami természetesen hiábavaló igyekezet, mert LEHETETLEN.

Visszatérve a fenti, általam kiegészített idézetre, remélem, így már világos, hogy miért nem igaz, amit állít. Ugyanis, a Való Igazság, az Objektív, Transzcendens Igazság EGY és NEM RELATÍV, TEHÁT KIZÁRÓLAG A MINDENSÉG TEREMTŐJÉTŐL FÜGGENEK, és NEM befolyásolja ezt semmiféle szubjektív nézet, vagy az alsóbb tudatszintek felfogási képessége, tehát NEM LEHET MINDEN RELATÍV.

Mondhatnánk azt, hogy például “Majdnem minden relatív” vagy “EGY kivételével minden más relatív”.

DE, az Ön tételének a lényege és a kollektív tudatba épülve romboló hatása a következő:

Az emberek kiábrándulnak az igazságból, MERT ÚGYIS MINDENKINEK MEGVAN A MAGA IGAZA, ergo SENKI NEM A VALÓ IGAZSÁG TUDÓJA. Tehát NE higgyen az ember senkinek, aki netán az 1%-ba tartozva Tudati Világosságot, ÉRTelmét és Fényt igyekszik becsempészni e tudatilag sötét világba, a földi lélekcsapda börtönbe.

Továbbá, az Ön tétele pontosan a VALÓ IGAZRÓL, AZ EGYETLEN IGAZSÁGRÓL fordítja el a fókuszt, és belevezeti a “minden relatív” szubjektív káoszába, ahol a TUDATPARÁNYOK ELTÉVELYEDNEK, hiszen annyiféle igazsággal találkoznak, hogy e sötét labirintusból NEM LESZ KIÚT! Avagy az egész emberiség megzavarodik és szétesik (Széth/Seth-esik), ami a rákfene táptalaja!

Amennyiben helyesen tekintjük, avagy kiegészítve, igazzá téve az Ön állítását, miszerint:

“EGY kivételével minden más relatív”

… akkor pontosan láthatjuk, hogy MI A LÉNYEGES, MIT KÉNE VIZSGÁLNI, MEGTAPASZTALNI, MEGFIGYELNI, FELISMERNI, MEGISMERNI! Mert az pontosan az Ön elméletének ELLENTÉTES IRÁNYA, AMI AZ EGYSÉGBE, A MEGÉRTÉSBE, A TUDATOSSÁGBA, AVAGY AZ EGYETLEN IGAZSÁGBA vezet!

Természetesen és hála az égnek az Ön RELATÍV VÉLEMÉNYE ÉS IGAZSÁGA SEMMIT SEM VÁLTOZTAT A VALÓ IGAZSÁGON, AZ EGYETEMES IGAZSÁGON. Talán éppen ezért lovagolták meg oly sokan az Ön szavait, hogy erről az EGYről eltereljék a tudatosság jelét alig ha mutató ember milliárdok fókuszát, figyelmét.

EZÚTON SZERETNÉM KORRIGÁLNI EZT A RENDKÍVÜLI HIBÁT ÉS FÉLREÉRTÉST.

Remélem, kiigazításomat nem veszi zokon. Nem áll szándékomban tiszteletlennek lenni, csupán szeretném, ha az emberek elé a VALÓ IGAZSÁG kerülne, a kollektív tudatba az EGY Igazsága rezegne bele, hogy végre feloldja a sok évezredes hazugság fátylát, a tudattalanság sötétjének melegágyát… talán még nem késő.

Kérem, hogy síron túl is, de gondolkodjon el szavaimon, hogy legközelebb, ne tegyen ilyen megtévesztő kijelentést, amíg nincs tisztában azzal, hogy mit okozhat néhány hamis szó.

Köszönöm figyelmét. Kívánom, hogy a Tudat Világossága töltse meg “SZÍVét”, lényét és vezesse útján előre.

Evilági üdvözlettel,

Egy Tudatfodor

(Amennyiben a kedves Olvasót érdekli a másik í

2 gondolat “Kiigazítás Einsteinhez” bejegyzéshez

Hozzászólás